Masumlar Apartmanı'nda Gülben izleyiciyi ekran başına kilitledi

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Esat'ı geceyi Esra'nın yanında geçirdiğini öğrenen Gülben'in değişimi dün akşamki bölüme damgasını vurdu.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın 23 Mart Salı akşamı izleyici ile buluşan 27. bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı.

SAFİYE NACİ'Yİ HAYATINDAN SİLDİ

Masumlar Apartmanı son bölümde Naci gitmekten vazgeçti ve yeniden otele yerleşti. Naci'yi artık göremeyen Safiye ise gittiğini sandığı aşkının ardından yeniden eski haline döndü.

Ancak Naci, ölmek üzere olduğunu yazdığı mektubu posta kutusuna koyarken Safiye ile karşılaştı. Mektubu okumadan yırtan Safiye ise çılgına dönerek Naci'ye artık gitmesini istedi. Safiye hayatındaki Naci sayfasını kapatmış oldu.

 Gülben ise Esat'ın Esra'da kalmasını yanlış anladıktan sonra kriz yaşadı.

Annesinin kıyafetlerini giyen Gülben Safiye'den daha da sert biri oldu. Gülben, kardeşi Neriman'a da kötü davranmaya başladı.

Eski halinden eser kalmayan Gülben, kendisiyle konuşmak için gelen Esat'a da rest çekti. Esat'a kendisi için artık bir çöp olduğunu söyleyen Gülben'in büyük değişimi herkesi şaşırttı.

Final sahnesinde ise İnci, Han'ı zorla psikoloğa götürdü.

 Diziye yeni katılan ünlü oyuncu Seda Akman son bölümde Han'ın psikoloğu olarak seyirci karşısına çıktı. Ancak psikoloğa ters davranan Han anlattıklarıyla şaşırttı. Han'ın gülme krizini duyan İnci ise donup kaldı.