Mehmet Ali Erbil'in güzel sunucuya yaptığı ''sululuğu'' böyle savundu

Güncelleme:

Katıldığı bir ödül töreninde güzel sunucu Melike Öcalan'a yaptığı "sana değdiremedim" sululuğuyla tepki çeken Mehmet Ali Erbil, skandal sözlerini böyle savundu.

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir derginin düzenlediği ödül törenine katılmış ve ödül töreninin sunucusu Melike Öcalan'a yaptığı "sululuk" ile tepki çekmişti.

Mehmet Ali Erbil, ödülü vereceği anlarda törenin sunucusu Melike Öcalan’a yönelerek, “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” ifadelerini kullandı. Neye uğradığını şaşıran Öcalan, bu sözlerin ardından “Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi” ifadelerini kullanmıştı.

Tv8'de ekranlara gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlanan Melike Öcalan, Erbil'in sözleriyle ilgili konuştu.

“Çok sevdiğimiz, değerli bir abimizin ödül gecesinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı" diyen ünlü isim, "Küçük yaşlardan beri sektördeyim ve içinde yer almak istemediğim bir durumun içinde kaldım. Üzücü bir şey. Konu farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım" ifadelerini kullandı.