Merve Oflaz seksi dansına gelen yorumla çılgına döndü

Güncelleme:

Türkiye'nin Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programıyla tanıdığı, bir dönem oyunculuk da yapan Survivor şampiyonlarından Merve Oflaz'ın sosyal medyadaki iç çamaşırının göründüğü şeffaf elbisesiyle dans ettiği anlara dair paylaşıma gelen bir yorum sonrası çılgına döndü.

Survivor ile ünlendikten sonra pek çok dizide rol alan ve Arka Sokaklar adlı dizide 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandıran Merve Oflaz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Oflaz son olarak şeffaf elbisesiyle dans ettiği anları paylaştı. Ancak oyuncunun paylaşımına eleştiri de oldukça fazlaydı. Özellikle bir kişinin beddua ettiği paylaşım Merve Oflaz'ı kızdırdı.

Oflaz takipçisine isyan ederek "Nasıl annesin ya bela okuyorsun terbiyesiz. Her akşam başımı yastığa çok rahat koyuyorum" dedi.

 

Merve Oflaz kimdir ?

İlk olarak 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılan Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanmıştır. Ayrıca Survivor Türkiye yarışma tarihinin ilk kadın şampiyonudur. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü canlandırmıştır. Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012 yılında ise Cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped'in reklam yüzü olmuştur. Laçin Ceylan'dan drama eğitimi almıştır. Eric Morris'in atölyesine katılarak çalışma imkânı bulmuştur. Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmıştır. Craft Atölye'de koçluk eğitimi almıştır. Star TV'de yayımlanan Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur. Merve Oflaz 22 Şubat 2015'te yayına başlayan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşamıştır. 7. haftada elenmiştir. Yarışma sonrası atv'de yayınlanan Eve Dönüş isimli dizide başrollerden biri olan İpek karakterine hayat vermiştir. Atv ekranlarında yayımlanan Rengarenk adlı dizide Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'le başrolü paylaşmıştır. Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar adlı dizide 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandırdı.