Reytingler eridi, Acun Ilıcalı düğmeye bastı

Reytingler eridi, Acun Ilıcalı düğmeye bastı
Güncelleme:

Acun Ilıcalı, reytinglerde bekleneni veremeyen Kırmızı Oda ve O Ses Türkiye yerine 2 yeni projeyi TV8 ekranlarına taşımaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8, geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda'yla büyük başarı elde etmişti. Yeni sezonda TV8 yönetimi, sadece Kırmızı Oda dizisiyle devam etme kararı aldı.

Ancak O Ses Türkiye yarışmasının iyi reytingler getirmemesi, Kırmızı Oda dizisinin de düşen reytingleri nedeniyle Acun Ilıcalı harekete geçti.

Acun Ilıcalı’nın reyting listelerindeki iddiasını sürdürmek için ilk projesi hafta içi her gün yayınlanacak olan Canım Annem dizisi oldu.

Çekimleri devam eden dizinin 14 Şubat Pazartesi günü saat 14.45’te ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Canım Annem dizisinde ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılacak.

Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, bir dram hikayesi olarak öne çıkacak.

TV8’in yeni projeleri sadece Canım Annem dizisiyle sınırlı değil, İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk’ün başrollerde yer aldığı dizi de dikkat çekiyor. 
Annemin Sırrıdır’da Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisi başrolde yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Müge Uğurlular oturuyor.

Engin Öztürk, geçen sezon Demet Özdemir ile partner olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonuyla TV8 ekranındaydı. Oyuncu, yeni sezonda da yine aynı kanalda yayınlanacak bir diziyi kabul etmiş oldu. 

TV8’de iki yeni dizi çalışması sürerken, önümüzdeki haftalarda final yapacağı ortaya çıkan Kırmızı Oda’nın vedası ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. 

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin hızla düşen reytingleri, izleyici ilgisini artık çekememesi finali beraberinde getirdi. Sadi karakteri ile yeniden diziye dönen Erkan Petekkaya’nın çabalarının da diziyi kurtarmaya yetmeyeceği anlaşıldı.