Şahan Gökbakar'dan özür dileyen Muharrem İnce'ye bir yanıt daha

Şahan Gökbakar'dan özür dileyen Muharrem İnce'ye bir yanıt daha
Güncelleme:

Ünlü sanatçı Şahan Gökbakar, "sözde sanatçılar" çıkışıyla tepki çeken Memleket Partisi lideri İnce'nin özrünü kabul etmedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tepki gördüğü 'sözde sanatçılar' çıkışı sonrası özür diledi. "John Steinbeck, ‘Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz’ der. Üzerimize çok gelindi" diyerek açıklama yapan İnce şunları söyledi:

"Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan “sözde sanatçılar” şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."

Ancak ünlü sanatçı Şahan Gökbakar, İnce'nin bu özrünü kabul etmedi. İnce'nin özür mesajının ardından bir paylaşım yapan ünlü komedyen "Kalabalıkta yapılan ayıbın, tenhada özrü olmaz. Biraz ince oldu ama anladın sen onu. Seviiiiiim kooooş" dedi.