Seks skandalıyla gündeme gelen ünlü isim birlikte olduğu kadınların çetelesini tutmuş

Seks skandalıyla gündeme gelen ünlü isim birlikte olduğu kadınların çetelesini tutmuş
Güncelleme:

Apple, Instagram, Google ve YouTube gibi dünya devi şirketlerin ortağı olan iş insanı Michael Goguen, birlikte olduğu 5 bin kadın için Excel'de dosya hazırladığı ortaya çıktı.

57 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Iş Insanı Michael Goguen'a yöneltilen suçlamalar ve hakkında açılan dava ABD basınına yansıyınca adeta şok etkisi yarattı. Goguen’in binlerce kadının yer aldığı bir liste hazırlayarak cinsel ilişkiye girdiği 5 bin kişinin bütün bilgilerini bir Excel dosyasında sakladığı iddia edildi. Goguen hakkındaki akılalmaz iddialar bunula da sınırlı değil.

 800 MİLYON DOLARLIK TAZMİNAT DAVASI

Goguen aleyhine şubat ayında açılan davada, iş insanının dört eski çalışanının 800 milyon dolarlık maddi ve manevi tazminat talep ettikleri ortaya çıktı.

ÖZEL BİR SEKS ODASI VAR

ABD'nin teknoloji üssü Slikon Vadisi'nde Sequoia Capital adındaki şirketten 2016 yılında benzer iddialar yüzünden kovulduğu, daha sonra kendi şirketini kurarak birçok teknoloji deviyle ortak iş yaptığı belirtilen Goguen'in kendisine sayısız kadından oluşan bir 'harem' kurduğu, cinsel birliktelik yaşamak için birçok 'güvenli ev' tuttuğu ve hali hazırda yaşadığı Montana'da sahip olduğu barın bodrum katında kendine özel bir seks odası olduğu açıklandı.