Sular durulmuyor: Reha Muhtar'dan eski eşi hakkında bir şok iddia daha

Sular durulmuyor: Reha Muhtar'dan eski eşi hakkında bir şok iddia daha
Güncelleme:

Kızına şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen televizyoncu Reha Muhtar sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Reha Muhtar’ın geçtiğimiz ay 13 yaşındaki kızı M.D’ye şiddet uyguladığı iddia edildi. Eski eşi Deniz Uğur, kızının geçici velayetini alırken sosyal medyaya düşen bir ses kaydı büyük tepki topladı. Kayıtta, Muhtar’ın çok sert bir şekilde bağırdığı ve küçük kızın çığlık çığlığa ağladığı duyuldu. Muhtar, kayıt hakkında çıklama yaptı. Kızının bir uyuştucu bağımlısı ile konuştuğunu iddia eden Muhtar, ” ‘Kabal’ isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dk süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?” dedi.

DENİZ UĞUR’DAN ‘AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL’ İDDİASI
Kızına yaklaşmama cezası da verilen Muhtar hakkında eski eşi Deniz Uğur tarafından akli melekeleri yerinde değil iddiası ortaya atıldı.

Sabah’tan Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre, Deniz Uğur oğlunun da velayetini istedi. Ünlü oyuncu, bu amaçla Muhtar’ın lüks bir restoranda garsonun üzerine yürüdüğü görüntüleri mahkemeye sundu. Uğur, Muhtar’ın akli melekelerinin yerinde olmadığı iddiasıyla oğlunun velayetini talep etti.

MUHTAR:  EVİMİN DEĞERİNİ ÖLÇTÜREN KİŞİLER KİMLER?
Reha Muhtar, Twitter hesabından evinin emlakçılar ile değerini ölçtürüldüğünü iddia ederek Uğur’un akıl sağlığı iddiasını gündeme getirdi. Muhtar şunları söyledi:

“Emlakçılar ile evimin değerini ölçtüren kişiler kimler? Beni akıl hastanesine gönderip çocuklar üzerinden menkul ve gayrı menkulleri almaya çalışan kim? Nasıl bir çete bu?”

Sabah