Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu

Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu
Güncelleme:

15 Ocak'ta başlayan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması 5 ay sonra 13 Haziran'da sona erdi ve Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2023'ün şampiyonu dün gece belli oldu.

Son beşe kalan Osman Can, Ertuğ, Yusuf, Nefise ve Özgür arasında Dominik'te son oylamalar gerçekleştirilmişti. 

Geçtiğimiz akşam, Dominik'te başlayıp İstanbul'da açıklanan son sms oylamasında Yusuf, Survivor'a 3. olarak veda etmişti. Özgür ve Nefise ise finalist oldu.

Dün akşam gerçekleştirilen büyük final sms oylaması sonrasında Nefise, Survivor 2023'ün şampiyonu oldu.

Survivor 2023 kupasının sahibi olan Nefise, gözyaşlarına boğuldu. Heyecanını gizlemekte oldukça zorlanan Nefise, şampiyon olduğunun açıklanmasıyla sevinç çığlıkları attı.

2024'TE SURVIVOR ALL STAR GELİYOR

2024 yılında da Survivor olacağını ve All Star yapılacağını açıklayan Ilıcalı, Survivor 2024 senesinde SMS oylamasının olmayacağını ve tamamen yarışmacının performansına dayalı bir format getirileceğini söyledi.

Ilıcalı, "Bazı yarışmacılar 'Biz hak ettiğimiz halde Survivor'ı kazanamadık. Bazı değişkenlikler elenmemize yol açtı. Biz hak ettik, performans dediniz ama yine de biz oylamalarla elendik' dediler. İşte size fırsat. Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Survivor olacak. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapılacak. İki takım da All Star oluyor. Ada konseyinden adaylar çıkacak. Adaylar düelloya çıkacak. Düelloyu kaybeden elenecek" dedi.