Survivor All Star'da birinci eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da birinci eleme adayı belli oldu
Güncelleme:

Survivor All Star adasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor'da dokunulmazlık oyunun ilk turunda kadınlar yarıştı. Kadınlar yarışında 8'e ulaşan ilk takım ilk turun galibi oldu. Kadınlar yarışında skor 7-7 iken Sema ve Nagihan karşılaşması oldu. Nagihan'ın sayısını almasıyla beraber ilk turun galibi Gönüllüler oldu.

Survivor'da Anıl-Hikmet karşılaşması sonrasında ise Ünlüler 6-5 skorluk ile öne geçti. Barış ve Ogeday karşılaşmasının kazananının Barış olmasıyla beraber skor 7-5 oldu.
 
DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM
 
Erkekler yarışını kazanan takım ise Ünlüler oldu. En iyiler turunda 3-0'lık skor ile Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Survivor 2022 son bölümde Acun Ilıcalı tarafından yeni takımlar ve yer değiştiren yarışmacılar açıklandı.
 
"TAHMİN ETMEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİKLER OLACAK"
 
Acil durum konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. 'Olmaz' dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda. Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor'ın son değişikliği değil. İlerleyen dönemlerde de takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü" dedi.
 
 YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU
 
Acun Ilıcalı, yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını anlattı. Buna göre kırmızı takımda Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan, Barış yer alırken mavi takımda da Nagihan, Seda, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan yer aldı.
 
NAGİHAN VE HİKMET AYNI TAKIMDA
 
Geçtiğimiz günlerde oyun esnasında kendisi hakkında yorum yapan Hikmet'e hakaretler savuran Nagihan, 1 ödülden men cezası almıştı. İkilinin aynı takımda olmasıyla ilgili konuşan Ilıcalı, "Nagihan, açıkçası Hikmet'le yaşadığınız sorunda karşı takımlarda olmanın verdiği negatif enerjinin patlaması oldu. Çok eski arkadaşlığınız var, bazı şeyler yaşanmış oldu ama bunun üstesinden gelebileceğinizi düşünüyoruz. Bu gerilimin aynı takımda olduğunuzda süreceğine inanmıyoruz" ifadelerini kullandı. Takımları ayrılan Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasında yaşanan erkeklik kavgası konseye damga vurdu.
 
Adem :" Erkeklik yapmayın şimdi"

Atakan:" Erkekliği sen yapıyorsun ne erkekliği"
 
Adem :" Sen onu sorgulayamazsın, sana ne yani"

Atakan:" Sanane ne oğlum o zaman benim erkekliğimden"
 
Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler olduğu için takım konseye gitti. Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı.
 
Konsey gecesinde en çok oy alan isim Gökhan, haftanın birinci eleme adayı seçildi.