Survivor'da yine gerginlik, yine kavga! Acun ''diskalifiye olacaksın'' dedi

Survivor'da yine gerginlik, yine kavga! Acun ''diskalifiye olacaksın'' dedi
Güncelleme:

Her bölümünde bir başka tartışmanın yaşandığı Survivor All Star adasına bu sefer de erkek yarışmacıların kavgası damgasını vururken, Acun Ilıcalı iddialı yarışmacıyı "sonunu getiremeyeceksin gibi duruyor" diyerek diskalifiye olabileceği konusunda uyardı.

Survivor All Star 2024'te Hilmi Cem, Atakan ve Sema'nın gelişiyle heyecan daha da arttı. Zorlu yarışmada Yunus Emre yarışırken Ogeday ile gerildi. Ogeday'ın yarışan Yunus Emre'ye "Ağlama oyna" demesi gerilimi arttırdı.

Yunus Emre Ogeday'ın yolunu kestiğini düşünürken gerilim kavgaya döndü. Sert ifadelerle birbirlerine giren iki ismi Atakan ayırmaya çalışırken parkur yine kavga ile bölündü.

Atakan Yunus Emre'ye "Bunların oyunlarına gelmeyeceksin diskalifiye mi olmak istiyorsun" diyerek arkadaşına destek oldu. Konseyde ise Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert çıktı.

Ilıcalı "Bir insan bir insanla problemliyse bu dünyanın en normal olayıdır, iki insansa olabilir diyebilirim, 3 insanla ile ya adama bir şey mi var derim. 4. ile problemliyse problem bu adamda derim, 5. ile problemliyse kafası gitmiş derim 6. ile problemliyse ümitsiz vaka derim" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı "Kırmızı takımda görünen tek bir problem var o da Yunus Emre. Her gün bir olaylar sonunu getiremeyeceksin gibi duruyor" dedi.