Berrin Türkoğu parapsikolojik gerçeklerle Posta'da

Berrin Türkoğu parapsikolojik gerçeklerle Posta'da

Tartışma yaratan konuları gündeme taşıyan isim araştırmaco yazar Berrin Türkoğlu ilgi çekici yazı dizisiyle yeniden Posta Gazetesi'nde...

Uzun yıllar hem yurt içi hem de yurtdışında parapsikoloji alanında ciddi araştırmalar ve çalışmalar yapan Berrin Türkoğlu bu derlemeleri uzun bir aradan sonra okuyucularıyla Posta Gazetesinde buluşturdu.

Türkoğlu bu çalışmalarında okuyucuyu heyecan verici öyküleriyle sırlar dünyasında birbirinden ilginç yolculuklara çıkarıyor.

Öte alemden gelen ziyaretciler, yıllar önce ölmüş sevdiklerinden uyarıları, dünya ve öte alem arasına sıkışmış varlıkları, sevgiyle kucaklayan melekler, ölümden sonra yaşama dair ip uçları, öldükten sonra mekanı terk etmeyenler, duru görü, telapati, rüya kanalı ile fark edilen gerçekler, sevimli hayaletler vb.

Posta gazetesindeki bu yazı dizisi Berrin Türkoğlu'nun yazmış olduğu onbeş kitabından alıntılarada yer veriyor. Doğum ve Ölüm arasında yaşamını sürdüren bizler, bilinmeyen olarak tanımladığımız ve sanki bilinmiyende kalmasını istediğimiz bu fenomenleri artık anlamdırmamız gerektiğine inanıyorsanız, Posta gazetesindeki yazı dizisinde buluşabilirsiniz. Okuyacağınız sayfadaki yaşanmış gerçekler kişilerin yaşadıkları, gördükleri ve hissetikleri hallerdir. Ortak görüşleri ise sevginin ve hayatın sonsuz olduğu dolayısıyla yaşamdan sonraki hayatın asıl gerçek olduğuna inanmış olmalarıdır.