Eto'o resmen Konyaspor'da

Eto'o resmen Konyaspor'da
Güncelleme:

Atiker Konyaspor, yıldız oyuncu Samuel Eto'o için düzenlediği imza töreniyle Kamerunlu yıldızı resmen kadrosuna kattı.

Atiker Konyaspor, Samuel Eto'o ile resmi sözleşmeyi Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Fatih Yılmaz, "Takımımızın bulunduğu yeri hak etmiyor. Bu transferlerle yukarıya çıkacağız. Futbolcularımız büyük katkı sağlayacak. Önemli bir transferdi, emek veren herekes teşekkür ediyorum. İnşallah Konyaspor'a büyük katkı sağlayacak." dedi.

Kamerunlu yıldız Eto'o ise Konyaspor'un yetkililerine teşekkür etti.

Samuel Eto'o, "Bu yolda takım arkadaşlarıma ihtiyacam var. Onlarla birlikte Konyaspor'u yükselişe geçireceğiz. Taraftarımıza da çok iş düşüyor. Teknik direktörümüze de teşekkür ediyorum 37 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda düşündüğü için..." dedi.

"Konyaspor büyük bir kulüp" diyen Eto'o "Son yıllardaki başarılarını göz önünde bulundurmak gerek. Konyaspor beni çok heyecanlandırdı. Futbol kariyerimin sonlarında bu planda yer almak beni heyecanlandırdı." dedi.

Eto'o "Tekrardan Avrupa'da yer almak isterim" dedi.

Uzun yıllar burada olmak istediğini anlatan yıldız oyuncu, gol hedefine ilişkin bir soruya da "Önemli olan futbolumu maksimin olarak vermek ve bu şehrin halkı olacağım. Benim hedefim takıma katkılı olmak. Jahovic'e yardımcı olacağım önemli olan takım olarak başarıya taşımak." dedi

KONYASPOR ETO'O'YU BU VİDEOYLA DUYURDU

Atiker Konyaspor, Samuel Eto'o'nun transferini Game of Thrones ile duyurdu! Samuel Eto'o'nun forma giydiği takımları videoda Game of Thrones videosuyla işleyen Atiker Konyaspor, son forma giydiği takım olan Antalyaspor'a yer vermemesi dikkat çekti.