Rıdvan Dilmen: Burayı köy takımı zannettiler

Rıdvan Dilmen: Burayı köy takımı zannettiler
Güncelleme:

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Lens ve Medel için "Burayı köy takımı zannettiler" dedi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Beşiktaş’ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi. Dilmen ayrıca oyuna girmeyi reddeden siyah beyazlı yıldız isimlere yüklendi.

Rıdvan Dilmen’in başlıca açıklamaları şöyle:

” Her iki takım adına da maçta taktik disiplin yoktu. Bu da çok pas ve pozisyon imkanı sağladı. İlk yarıda çok iyi kaleci performansı vardı Beşiktaş’ta. Fabri muazzam iki şut çıkardı. İlk yarıda taktik disiplini olmayan, iki takımın da beraberliğe razı hâli vardı. Maçta kritik bir pozisyon var. Ricardo Quaresma’nın pozisyonu penaltı. Hakemin olduğu açıdan penaltı olduğu belli oluyor. Normal, anormal açı bilmiyorum ama hakemin gördüğü açıdan bence penaltıydı.”

“BURAYI KÖY TAKIMI ZANNETTİLER”

“Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde daha rahat oynuyor. Ligimizde ise 35’ten sonra oyun rus ruletine döndü. Alanyaspor hücum yaparken Beşiktaş’tan en az 4 oyuncuyu göremiyoruz. Lens ve Medel, siz ne yaptınız geldiğinizden beri? Önce aynaya bakacak oyuncu. Özel uçaklarla gelirken burayı köy takımı zannettiler. İşler iyi gittiği zaman, hep biz aileyiz denir. İşler kötü gidince, böyle problemler ortaya çıkar.”

 Şenol Güneş’ten Lens - Medel krizi iddialarına yanıt Şenol Güneş’ten Lens - Medel krizi iddialarına yanıt

 

“BEŞİKTAŞ’IN KAPTANIYSAN, ÖNCE…”

“Oğuzhan, bırak hocam ya gibi bir hareket yapmayacaksın, kabul edemiyorum. Bu takımın kaptanısın. Oğuzhan, Beşiktaş’ın kaptanıysan, önce ‘Tamam hocam’ diyeceksin. Milyonlarca kişinin karşısında, Şenol Güneş gibi bir hocana bunu yapmayacaksın”