Bir tepki de Usain Bolt'tan

Bir tepki de Usain Bolt'tan
Güncelleme:

Louis van Gaal'ın çalıştırdığı Manchester United'a bir eleştiri de Usain Bolt'tan geldi.

Louis Van Gaal'ın oynattığı futboldan keyif alamadığını belirten Usain Bolt, "Alıştığımız Manchester United'dan uzak kaldık" yorumu yaptı.
 
Bu sezon ne oynadığı futbol ne de aldığı sonuçlarla taraftarını tatmin edemeyen Louis van Gaal'ın Manchester United'ına bir eleştiri de Usain Bolt'tan geldi. Dünya rekortmeni Jamaikalı atlet, "Bir Manchester United taraftarı olarak atak bir futbol oynayan takıma alışmıştık. Keyif veren ve kazanan bir futbol izliyorduk. Bu sezon bunlardan uzak kaldık" dedi.
 
Arsenal'in sağ beki Hector Bellerin'in kendisinden daha hızlı olduğu yönündeki söylentileri de yalanlayan Bolt, "Bu tip şeyler beni güldürüyor. Futbolcular ilk 10-20 metrede epey hızlıdır. İdmanlarını zaten buna göre yaparlar. Bense 100 ve 200 metrelerde hızlı olmak için çalışırım. 100 metreyi 10 saniyenin altında koşabilen bir futbolcu hiç görmedim" diye konuştu. 
 
Manchester United ile ilgili en son Kasım ayında konuşan Usain Bolt, İngiliz ekibini kendisine kontrat önermeye davet etmiş, hızlı oyuncu eksiğini böylece kapatabileceklerini savunmuştu.

Milliyet