Trabzon'a tam not

Trabzon'a tam not

Uluslararası Okul Sporları (ISF) Başkanı Laurent Petrynka, Trabzon’da düzenlenen Gymnasiade 2016’ya hayran kaldı.

Uluslararası Okul Sporları (ISF) Başkanı Laurent Petrynka, Trabzon’da düzenlenen 2016 Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’na (Gymnasiade 2016) tam not verdi.

ISF Başkanı Petrynka, Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, yöneticileri ile Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederken organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, Gymnasiade 2016’nın açılışı sebebiyle Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene katılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan ISF Başkanı şu ifadeleri kullandı:

“Böyle bir şehirde olmak, insanların, yönetenlerin, siyasilerin organizasyonlarına böylesine sahip çıkması her yerde rastlanılacak durum değil. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Organizasyonun iyi şekilde devam etmesindeki büyük katkılarınızı asla unutmayacağız.”

Olimpiyat şehri

Ziyarette konuşan Vali Yavuz ise “olimpiyat şehri” Trabzon’da böylesine önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getirerek, konuklarının memnuniyetinin kent adına kendisini sevindirdiğini söyledi.

ISF Başkanı Laurent Petrynka, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın açılış törenine gelmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 200 metre mix serbestte kürsüye çıkan yüzücüleri kutladı.