Alves'ten kârlı indirim !

Alves'ten kârlı indirim !

Cagliari ile yıllık 1.3 milyon euro'ya anlaşan Bruno Alves, Fenerbahçe'deki kazancını yarıya çekti,

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Bruno Alves, İtalya'nın Cagliari ekibine transfer oldu. İki artı bir yıllık sözleşme imzalayan Portekizli futbolcu, kazancında ise önemli bir indirime gitti. 
 
Sarı-lacivertli ekibe Rus ekibi Zenit'ten transfer edilen oyuncu, yıllık 2.5 milyon euro net garanti ücret alıyordu. Sardunya Adası'nın yolunu tutan 34 yaşındaki futbolcu, kariyerinin muhtemelen son sözleşmesinde yarı yarıya bir azalmaya gitti. 
 
Bruno Alves'in, Çizme'nin mutevazı ekiplerinden Cagliari ile yıllık 1.3 milyon euro garanti artı bonuslar şeklinde anlaştığı öğrenildi. İki yıldaki kazancının toplamı, Fenerbahçe'de bir yılda kazandığına hemen hemen eşit olacak. 
 
Takımın en çok kazananı  
 
Buna karşın Alves, Ada ekibinin en çok kazanan ismi konumuna geldi. Takımın yıldızı, golcü oyuncu Marco Sau'nun Alves gelene kadar bu alanda başı çektiği, ancak onun dahi yıllık kazancının 1 milyon euro'nun altında olduğu belirlendi. Portekizli lacivert-kırmızılı ekipteki ücret dengelerini alt-üst ederken, bir savunma oyuncusu olarak diğer takım arkadaşlarına fark attı.

Milliyet

Etiketler indirim cagliari Alves