İşte Aykut Kocaman'ın eleştirildiği takıntıları !

İşte Aykut Kocaman'ın eleştirildiği takıntıları !
Güncelleme:

Fenerbahçe ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6'ya çıkınca sarı lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman eleştirilerin odak noktası oldu.

Fenerbahçe'de camianın ileri gelen isimleri seslerini yükseltmeye başlarken, taraftarlar da sert tepkiler ortaya koyuyor. Aykut Kocaman en çok da 'takıntıları' nedeniyle hedef oluyor. İsyan büyüyor.

Zaman zaman sosyal medyaya da yansıyan Kocaman'a yönelik eleştiriler özetle şöyle sıralanıyor:

1- Beşiktaş'la oynanan derbilerin etkisinden bir türlü kurtulamadı, gergin havayı dağıtamadı,Akhisar maçına da taşıdı; futbolcuların kafası karıştı.

2- Akhisar'dan 3 gol yemişiz, hala 'tacımız çalındı' diyor. Alay konusu oluyor. Kendini maça hazırlayamayan hoca, futbolcularını nasıl hazırlasın?

3- Kupa derbisinde sahanın en iyisi Mehmet Ekici'ydi ama Akhisar maçında 77 dakika kenarda bekletti. Soldado'yu da geç aldı. Bu nasıl oyun okuma!

4- Josef de Souza'yı çıkıyor, Mehmet Topal'ın yanına takımın en golcüsü Giuliano gidiyor. Yeter artık! İllallah ettik bu çift ön libero takıntısından.

5- Futbolcularda öz güven noksanlığı had safhada. Geriye düşünce bir korku, bir panik! Sanki rakipler Barcelona. Fenerbahçe'ye hiç yakışmıyor.

6- Yıldız futbolcuları açık hedef yapıyor, kamuoyu önünde acımasızca tartışıyor. O futbolcudan bir daha hayır gelir mi? Bu nasıl liderliktir!İşte Aykut Kocaman'ın eleştirildiği takıntıları ! - Resim : 1