İstenmeyen adam Neudstadter !

İstenmeyen adam Neudstadter !

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Roman Neustadter'i Ruslar hedef tahtasına koydu, sarı-kırmızılılar da bu transferden vazgeçme noktasına geldi.

Almanya Milli Takımı forması giydikten sonra tercihini değiştiren ve artık Rusya için oynamaya başlayan Roman Neustadter, bu tercihinden dolayı pişman oldu. Leonid Slutski yönetimindeki ekiple EURO 2016'da boy gösteren 28 yaşındaki stoper, adeta saç baş yoldurdu.

İngiltere maçındaki performansı beğenilmeyen Neustadter, yine ilk 11'de çıktığı Slovakya maçında da mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterildi. İlk yarının sonunda oyundan da alınan deneyimli savunmacıyı günah keçisi ilan eden Ruslar, oyuncuya artık forma şansı verilmemesini istediler.

Rus Sport Sowjezkij'deki değerlendirmede, "Neustadter'in bir karizması ya da bir yaratıcılığı yok. Onun seviyesinde Rusya'da bir çok oyuncu var" ifadeleri kullanıldı. Futbolcunun EURO 2016'daki performansını yakından takip eden Galatasaraylı idarecilerin de hayalkırıklığı yaşadığı ve bu transferden vazgeçme noktasına geldikleri belirtildi.

Milliyet