Pogba 80 milyon euro'ya PSG'ye

Pogba 80 milyon euro'ya PSG'ye

Paris Saint-Germain, Juventus'un gözde yıldızı Paul Pogba'nın transferinde önemli aşama kaydetti.

Paris Saint-Germain, Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba'nın transferi için İtalyan ekibiyle 80 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.
 
Goal İtalya'nın edindiği bilgilere göre iki kulüp arasında anlaşma sağlanırken, Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi de hafta başında Monte Carlo'da Pogba ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.
 
Yapılan görüşmede mali şartlar konusunda tam olarak bir anlaşma sağlanmazken, Pogba gelecek olan diğer teklifleri de beklemek istediğini Fransız kulübüne iletti.
 
Öte yandan Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta her fırsatta başarılı orta saha oyuncusunu satmak istemediklerini söylese de, yönetim yapılacak olan iyi tekliflere kayıtsız kalmama konusunda ısrarcı.
 
Paris Saint-Germain yönetiminin Pogba ile şimdilik bir anlaşma zemini bulamasa aynı zamanda Zlatan Ibrahimovic olmak üzere bazı Paris Saint-Germainli oyuncuların menajerliğini yapan ve iki kulüple de sıkı ilişkilere sahip olan Pogba'nın menajeri Mino Raiola'nın bu transferde arayı bulmaya çalışacağı da gelen haberler arasında.
 
Fransız devi anlaşmanın sağlanması halinde Finansal Fair-Play kurallarına uyum için Yohan Cabaye ve Ezequiel Lavezzi'yi elden çıkartmaya çalışacak.
 
Goal