''Benim şifrem konsantrasyon''

''Benim şifrem konsantrasyon''

Jose Sosa, “Erken bulduğumuz golle baskıyı üzerimizden attık. Maçta üstün olan bizdik. Güzel bir galibiyet oldu” diye konuştu.

Frikikten mükemmel bir gole imza atan Jose Sosa, “Serbest vuruşlara ve kalecilere özel olarak çalışıyorum ancak benim frikiklerdeki şifrem konsantrasyon” diye konuştu.

Çaykur Rizespor deplasmanında frikikten attığı nefis golle Beşiktaş’ı üstünlüğe taşıyan ve galibiyette büyük pay sahibi olan Jose Sosa, “Erken bulduğumuz golle baskıyı üzerimizden attık. Maçta üstün olan bizdik. Güzel bir galibiyet oldu” diye konuştu.

Karşılaşma boyunca üstün bir futbol ortaya koyduklarının altını çizen Arjantinli yıldız, frikiklerdeki başarısını çok çalışmaya ve konsantrasyona bağladı. Deneyimli futbolcu, “Frikiklere genel olarak çalışıyorum. Ne kadar çalışırsak o kadar iyi oluruz. Frikik anlarına iyi konsantre olmak lazım. Ben maçtan önce kalecilere yönelik çalışma yapmıyorum ama frikiklere özel olarak çalışıyorum. Benim şifre konsantrasyon” ifadelerini kullandı.

Jose Sosa takım halinde iyi çalıştıklarını da dile getirdi. Siyah-beyazlı futbolcu, “Biz devamlı iyi olmak için çalışıyoruz. Önemli olan takımın galibiyeti. Ligin finalinde istatistiğe bakmamak gerekiyor. Önümüzde çok maç var. Bir gün ben çıkarım sahneye diğer gün başka bir arkadaşım” yorumunu yaptı.