''Formayı da giymeyeyim !''

''Formayı da giymeyeyim !''

Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, “Kendini korumuyor” diyerek kendisini eleştirenlere sert çıktı.

Mustafa Pektemek, “Kendini korumuyor” diyerek kendisini eleştirenlere sert çıktı. NTV Spor’a konuşan siyah-beyazlı oyuncu, “Topa çıkmayacaksam formayı da giymeyeyim o zaman. Bunlar inşallah son olur. Özel hayatımda da çok fazla gezip tozmam. Sporcu gibi yaşayan bir insanım” dedi. Demba Ba’nın gidişinin kendileri açısından kayıp olduğunu dile getiren Mustafa, Beşiktaş’ta geçirdiği 4 sezonda gol sayısı konusunda yetersiz kaldığını kabul etti, “Bu süre zarfında forvet bölgesinin yanı sıra kanatlarda da oynadım ve bunun gol sayımın düşük olmasında etkisi büyük” diye konuştu.

Sosyal medyadaki tepkileri önemsemediğini söyleyen Pektemek şöyle devam etti:

“Ben işime bakıyorum. Yazılanlar, paylaşılanlar umrumda değil. Beşiktaş’la görüştüğümde onlar benimle sözleşme yenilemek istediklerini söylediler, ben de zaten bunu istiyordum ve sonunda iki tarafın ortak bir şekilde gerçekleşmesini istediği bir şey olmuş oldu.”

Pektemek yine sakatlandı

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiren Beşiktaş’ın dün sabahki idmanında Mustafa Pektemek sakatlandı. Siyah-beyazlılarda en fazla sakatlık yaşayan isimler arasında yer alan golcü, bire bir çalışma sırasında Ersan Gülüm ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Saha kenarında tedavi olan siyah-beyazlı golcü, sağ kasığında ağrı olduğu için tedbir amaçlı olarak antrenmanı bıraktı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale ile sonuçlandı. Kartal, ikinci çalışmasını da akşam gerçekleştirdi.