''Hedef 50. yılda şampiyonluk''

''Hedef 50. yılda şampiyonluk''

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sponsorluk anlaşması ile yeni başarılara yelken açacaklarını söyledi.

Bordo-mavili kulüp ile Qatar National Bank arasında imzalar atıldı. Büyük bir iş başardıklarını belirten Başkan Usta, “Bu yıl Trabzonspor’un 50. yılını kutlayacağız, hedefimiz Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmak” dedi.

Trabzonspor Kulübü ile Qatar National Bank (QNB) arasında, forma göğüs reklamını içeren ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Bordo-mavili kulüp bu anlaşma ile 3 yılda 7,5 milyon dolar kazanacak.

Yeni bir yolculuğa çıktıklarını belirten Başkan Muharrem Usta, “Trabzonspor büyük başarılara yelken açmaya hazırlanıyor. Başarıya giden bu uzun yolculukta yolumuza QNB gibi saygın bir kuruluş ile çıkmaktan büyük gurur ve sevinç duyuyoruz. Bu yıl Trabzonspor’un 50. yılını kutlayacağız, hedefimiz Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmak” dedi.

Yapılan anlaşmanın kendileri için bir kırılma noktası olduğunun altını çizen Usta, “Göreve geldiğimizde çıtayı yükseğe koyduk. Bunu gerçekleştirmek için de ekonominizin buna uygun olması çok önem arz ediyor” diye konuştu.

Türkiye ile Katar arasında ekonomik ve ticari ilişkilerde önemli bir ivme yakaladığına da değinen bordo-mavili kulübün başkanı şöyle devam etti: “Bu anlaşmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan da destek istedik. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye bunu bilsin ki yeni sponsorlarla dev bir yolculuğun, uluslararası büyük başarılara imza atacağımız yeni bir yolculuğun başlangıcındayız.”

QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish ise Trabzonspor’a sponsor oldukları için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’de bunun haricinde başka bir sponsorluk anlaşması yapmayacaklarını söyledi. Bordo-mavili kulübü tercih etme nedenlerini de açıklayan Darwish, “Türkiye’nin en köklü, geçmişi başarılarıyla dolu, geleceğe büyük bir heyecanla bakan, geniş bir taraftar kitlesine sahip olan seçkin kulüplerinden birisi olması nedeniyle Trabzonspor’u seçtik” ifadelerini kullandı.

Formalar tanıtıldı

Törenin ardından yeni sezon formaları da tanıtıldı. Başkan Muharrem Usta, QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish’e adının yazılı olduğu forma hediye etti ve atkı taktı. Usta, gelecek sezon Trabzonspor taraftarlarının beğenilerine, tamamen özgün tasarımları olan olağanüstü formalar sunacaklarını ifade etti.