''Yönetim hemen Pereira'yı göndermeli''

''Yönetim hemen Pereira'yı göndermeli''

Fenerbahçe’nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan, "Yönetim bir an önce Vitor Pereira’yı göndermeli" dedi.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, teknik direktör Vitor Pereira'yı sert bir dille eleştirdi.

Radyospor'a konuşan Soydan, "Bu adamla bu işin yürümeyeceğini yöneticiler de anladılar. Bu adamla bu iş yürümez. Bu takımın ağırlığını kaldıramıyor. Çok açık. Yüzde bir milyon’’ dedi.

İşte Selim Soydan'ın önemli açıklamaları: "Vitor Pereira Fenerbahçe'yi kaldıramaz. 3.5 aydır halen kadroyu oturtamadı. Futbolcuyla kavga ediyor. Sen kimsin, onlar kim arkadaş? Bu oyuncular büyük hocalarla çalışmış. Sen kendini ispatlayacaksın!

Aziz Yıldırım 16 senede en iyi bir iş yaptı. Müthiş transferler yaptı. Yönetime kimse bir şey diyemez. Ama bu futbolcuları yönetecek bir hoca alınmadı. Futbolcu akıllı adam, bu teknik direktörü çözdüler. Futbolculara bağırıyor çağırıyor ama oyuncular onu iplemiyor bile. Pereira ile başarılı olmaya imkan yok. Futbolcuyla kavga ediyor. Sen kimsin, onlar kim arkadaş? Bu oyuncular büyük hocalarla çalışmış. Sen kendini ispatlayacaksın. Terraneo kim? Terraneo senin memurun. Haddini bilecek. Parayı Fenerbahçe veriyor, o transfer yapıyor. Para olmazsa nasıl yapacak.

Bu adamla bu işin yürümeyeceğini onlar da anladılar. Yüzde bir milyon kaldıramıyor.  Hemen gönderilmeli. Sezon devam ederken, teknik direktör değişmiyor. Ama bu istisna olmalı. Hemen gönderilmeli. Bu takımı yönetemez. Hiçbir katkısı yok. Fenerbahçe bugün sonuç alıyorsa bu futbolcuların bireysel yeteneğinden kaynaklanıyor. Hiçbir katkısı yok. Yönetim her şeyi yaptı. Ama böyle bir teknik direktör olmaz. Sen kimsin (?) Eğer bu takım şampiyon olursa bu futbolcuların başarısıdır. Teknik direktöre rağmen alınmış bir başarıdır.