Antalya'ya yıldız yağıyor

Antalya'ya yıldız yağıyor

Eto'o transferiyle adını dünyaya duyuran Akdeniz ekibinin durmaya niyeti yok.

Kırmızı-Beyazlılar, dün Kamerun Milli Takımı’nın orta sahası Makoun’u getirdi. Valdes’le imza aşamasına geldi. Sırada Matias Delgado var.

Makoun kampa katıldı

Transfer döneminin en flaş takımlarından biri olan Antalyaspor’dan bir bomba daha. Afyon’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Fransa’da oynayan orta saha oyuncusu 32 yaşındaki Jean Makoun ile anlaştı. Kamerun Milli Takım oyuncusu Makoun, Antalyaspor’un kampına katıldı. Tecrübeli orta sahanın transferinde Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o’nun da etkili olduğu ifade ediliyor.

Valdes imzaya geliyor

Kırmızı-Beyazlılar, kaleyi de yıldız bir isme emanet etmek istiyordu. Bu doğrultuda hedefteki tek isim de dünyaca ünlü kaleci Victor Valdes’ti. Manchester United’da B takımına gönderilen ve yaklaşık 1 aydır Antalyaspor’un gündeminde olan 1 numarayla her konuda anlaşma sağlandı. Önprotokol imzalandığı öğrenilen Valdes’in, küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından Antalya’ya gelerek kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlaması bekleniyor.

Delgado yolda

Hafta içinde Matias Delgado transferi için Basel’e giden ve burada oyuncu ve kulübüyle görüşmelerde bulunan Başkan Gültekin Gencer ve menacer Metin Korkmaz, bu konuyu da netliğe kavuşturmak üzere. Basel’le 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki 10 numaraya teklifini yapan Antalyaspor’un yanıt beklediği öğrenildi. Basel’i ikna eden Kırmızı-Beyazlılar, Delgado’yla da el sıkışıp takıma bir yıldız daha kazandırma amacında.

Fanatik