Beşiktaş Ersin'in bonservisini belirledi

Beşiktaş Ersin'in bonservisini belirledi
Güncelleme:

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu için isteyeceği bonservis bedeli belli oldu. Siyah beyazlı yönetim, Fransa başta olmak üzere pek çok kulübün ilgisi çeken genç kaleci için 10 milyon Euro istiyor.

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişerek 21 yaşında 3 kupa birden kaldıran Ersin Destanoğlu, genç yaşında elde ettiği başarı ve istikrarlı görüntüyle transfer gündeminin gözde oldu. Geçtiğimiz sezon yönetimin kadroda tutmak istediği genç kaleciyle, sözleşme uzatma görüşmeleri devam etse bu sezon sonunda yolların ayrılma ihtimali oldukça güçlü gözüküyor. Özellikle Fransa’dan talipleri bulunan Ersin için Beşiktaş Yönetimi, istediği bonservis bedelini belirledi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre genç kalecisi için 10 milyon Euro paha biçen Beşiktaş, sezon sonunda ayrılması gündemde olan Ersin için fiyatı belirlemiş oldu.

Geçtiğimiz  sezon yaptığı açıklamalarla geleceği ile ilgili olarak net konuşan Ersin Destanoğlu, Avrupa hedefinin olduğunu şekilde belirtmişti. Sezon sonunda Ersin’in ayrılığı halinde Beşiktaş’ın, yoluna Mert Günok, Utku Yuvakuran ve Emre Bilgin üçlüsüyle devam etmesi bekleniyor.