Fenerbahçe Lucas Perez'den vazgeçiyor

Fenerbahçe Lucas Perez'den vazgeçiyor
Güncelleme:

Lucas Perez için yoğun uğraşlar veren Fenerbahçe, İspanyol golcüden vazgeçmek üzere.

Yaz başından bu yana yapılan satışlarla rahat bir nefes alan ve transferde rahat hareket etmeye başlayan F.Bahçe, bombaları art arda patlatmanın derdinde. Sarı-lacivertliler önceliği forvet ve ofansif orta saha transferine verirken, Lucas Perez ismi ön golcü adayları arasında ön plana çıktı.

Kjaer'in satışından önce nabız yoklamasında olan görüşmeler, dün itibariyle ciddiyete bindi. Van Persie ve Fernandao’nun sakatlıkları yüzünden golcüsüz kalan sarı-lacivertliler Perez’e 4 gün süre verdi. İspanyol golcüye “Transfer için bekleyecek sabrımız kalmadı. Kesin kararınızı verin. Lig 2 hafta içinde başlıyor” şeklinde haber yollatan F.Bahçeli yetkililer, listedeki diğer adaylara da benzer resti çekti.

2 TAKVİYE DAHA OLACAK

Finansal Fair-Play konusunda sıkıntı yaşamayacakları için Arsenal’e bonservis bedeli ödemeye hazır olan sarı-lacivertliler 5-6 milyon Euro’ya bu işi bitirmek istiyor.

Ellerine kalması beklenen 7-8 milyon Euro’yla ise bir orta saha ve bir forvet daha almayı planlıyorlar. Şayet tüm bu hesaplar tutarsa F.Bahçe çok kısa bir süre zarfında 3 oyuncu birden transfer edip, yeni sezon öncesi rakiplere gözdağı verecek.