Galatasaray 10 kişiyle kazandı

Galatasaray 10 kişiyle kazandı
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında maçın 45'inci dakikasında 10 kişi kalan Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti.

NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 27. dakikasında Gaziantep FK, Angelo Sagal'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, 36. dakikada attığı golle skorda eşitliği sağladı.

Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı 45. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Mücadelenin 73. dakikasında Galatasaray penaltı kazandı. Sarı-kırmızılılarda topun başına geçen Bafetimbi Gomis, penaltı vuruşunda Günay Güvenç'i geçemedi.

Karşılaşmanın 90+1. dakikasında Seferovic'in ceza sahası içinden çektiği şutta top Günay'dan geri döndü. Dönen top Stelios Kitsiou'ya çarparak ağlara gitti: 2-1

Bu sonucun adından Galatasaray 10 puana yükseldi, Gaziantep FK ise 10 puanda kaldı.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak, Gaziantep FK ise Ümraniyespor'u konuk edecek.

OKAN BURUK: ÇOK KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ

Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yi geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından karşılaşmadaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Hakemin yönetimiyle başlarsak daha doğru olur. İnsanlar güzel bir maç seyretmek istiyorlar, pazartesi gecesi tek maç. Çok kötü bir maç yönetti, hepsinin yanında bu kadar oyunu yavaşlatmak ve izin vermek...

Günay'ı ve rakip savunmayı suçlamıyorum, maçın hakeminin bunları yönetmesi lazım. Bunu yapamayan hakemlerin, bu seviyedeki maçlara çıkmaması lazım. Maçı oynatmaya çalışsalar, çok daha güzel olacaktı.

Asıl hikaye, 45. dakikada 10 kişi kalmış bir takımın oyuna hükmetmesiydi. Benim için çok önemli ve değerli. Oyuncularıma çok teşekkür etmek istiyorum. Takımın, 10 kişi de kazanabileceğini görmesi bizim için sevindirici oldu. Onun için Yaşar Hoca'ya teşekkür ederim.

Bu bölümde 10 puan... Benim üzüldüğüm şey, Giresunspor maçı. Orada 3 puanı kaçırmak bir hataydı. İlk 10 haftanın 6'sı deplasman, bir tane bay var. İkinci yarı bizim lehimize olacak ve taraftarımızla daha çok birlikte olacağız.

Boey iyi oynadı ve önemli bir performans verdi. Sezon başında bizimle birlikte değildi, bir haftalık bir gecikmesi vardı. Çok iyi devam ediyor, çok iyi oynuyor.

Icardi ve Kaan Ayhan ile ilgili süreç devam ediyor. En iyi ortamı oluşturmak istiyoruz, herkes iyi kadrolar kurdu. 3 gün var, 3 gün içinde takviye yapabilirsek iyi olacak."