Galatasaray'da flaş gelişme !

Galatasaray'da flaş gelişme !

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile yardımcıları arasındaki iletişim eksikliğini ortadan kaldırmak için harekete geçti.

RİEKERİNK’E: Size güveniyoruz ama yardımcılarınızın da değerli isimler olduğunu unutmayın. Onlar yükünüzü hafifleteceklerdir.
ATİK VE AKMAN’A: Sizin göreviniz yeri geldiğinde hocanın göremediklerini söylemektir. Bu uyarıları yapmaktan çekinmeyin.

Galatasaray teknik heyeti arasındaki iletişim eksikliğine futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu el koydu. Sportif AŞ yöneticisi, hem teknik direktör Jan Olde Riekerink, hem de antrenörlerle konuşarak beklentileri dile getirdi.

Beşiktaş derbisinin ardından, “Üç tane Hollandalı çalıştırıcımız, iki tane de bizim değerli arkadaşımız var. Ben de senkronizasyon problemini hissediyorum” diyen Nazifoğlu, bu konuya yeni bir boyut kazandırmıştı.

Özel toplantı

Futbolun yeni patronunu, bu açıklamadan sonra teknik kadro ile bir araya gelerek bu konuda uyarılarda bulundu. Nazifoğlu’nun ilk planda Riekerink’le görüşerek, “Hocam size güveniyoruz ve bu konuda kafamızda en ufak bir soru işareti bulunmuyor. Ancak yardımcılarınızın da çok değerli isimler olduğunu unutmayın. Onlar yükünüzü hafifleteceklerdir. Bu nedenle onların uyarılarını dikkate alın” dediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yöneticinin iki antrenör Orhan Atik ve Ayhan Akman ile de görüşerek, “Sizin göreviniz yeri geldiğinde hocanın göremediklerini söylemektir. Bu yüzden bu uyarıları yapmaktan çekinmeyin” dediği bildirildi. Riekerink ve yardımcılarıyla çok olumlu geçen bir toplantı yapan Nazifoğlu’nun kulübedeki soruna ilk neşteri vurduğu belirtildi.

Orhan Atik, geçen sezon Jan Olde Riekerink ile birlikte görev yaparken, bu yıl da teknik ekibe Ayhan Akman dahil olmuştu. Riekerink, artık bu iki isimden daha fazla faydalanacak.

Milliyet