Galatasaray'da yine puan kaybı! Torrent tarihe geçti

Galatasaray'da yine puan kaybı! Torrent tarihe geçti
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Yukatel Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'da teknik direktör Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında ilk 5 maçını da kazanamayan ilk antrenör olarak tarihe geçti.

 Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maça göre ilk 11'de 3 değişiklik yapan Domenec Torrent maça Inaki Pena, Sacha Boey, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Anholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis kadrosu ile başladı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında Galatasaray önemli fırsatlar yakalasa da final pas ve şutlarında istediği başarıyı yakalayamadı

Karşılaşmada golü bulan ilk taraf Yukatel Kayserispor oldu. Deplasman ekibi 69'da Miguel Cardoso'nun golü ile öne geçerken, bu golden sonra Galatasaray baskısını arttırdı.

85. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda Mısır ile finalinde mücadele ettiği Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Mostafa Mohamed, yaptığı kafa vuruşu ile skora denge getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray ile Yukatel Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçla Galatasaray, haftayı 29 puan ile kapattı. Sarı kırmızılılar, son 13 resmi maçında sadece 1 kez kazanabilirken, 6 beraberlik ve 6 da yenilgi aldı. Domenec Torrent'in öğrencileri Süper Lig'de de son 6 maçında 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken galibiyet göremedi.

Haftayı 35 puan ile kapatan Yukatel Kayserispor ise son 9 maçında 1 kez kaybederken, 4 galibiyet beraberlik ve 4 de beraberlik aldı.

TORRENT TARİHE GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında karşılaştığı Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, 2022 yılında henüz resmi maç kazanamadı.

Ayrıca OPTA'nın verilerine göre Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın başında çıktığı ilk beş maçta galibiyet alamayan ilk teknik direktör oldu.

Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı karşılaşmalardan 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Galatasaray, Torrent yönetiminde Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor ile berabere kaldı.