Gökhan Gönül hayran bıraktı !

Gökhan Gönül hayran bıraktı !

Sezon başında Şener’e formayı kaptırmasına karşın büyük bir özveri ve çalışma temposu ile emaneti geri alan Gökhan Gönül, herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Şener Özbayraklı’nın transferiyle sağ bekte artan rekabet Gökhan Gönül’ü fazlasıyla hırslandırdı. Yaşadığı sakatlığın ardından formayı Şener’e kaptıran tecrübeli futbolcu vazgeçmedi.

Önce antrenmanlardaki performansıyla Portekizli teknik adamın gözüne girdi, ardından da yeniden takımın vazgeçilmezleri arasına ismini yazdırdı. Herkes Şener’den bahsederken, Gökhan Gönül “Beni unutmayın, bu sezon benim ismimden fazlasıyla bahsedeceksiniz” dedi ve dediğini de fazlasıyla yaptı.

UEFA’DA HAFTANIN FUTBOLCUSU GÖKHAN GÖNÜL

Gaziantepspor maçında 1 gol atan tecrübeli futbolcu, Celtic önünde de isabetli pas ve top çalma istatistiklerinde zirvede yer aldı, golün de asistini yaptı. Tecrübeli futbolcu 44 isabetli pas ve 11 kez top çalma istatistiklerinde zirve yaptı. Gökhan Gönül, 7 orta yaptı, ancak bir kez isabet sağlayabildi, 1 de asist yaptı.

Bu performansın ardından yönetim de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül ile uzun süreli bir sözleşme yapma kararı aldı. Ayrıca Gökhan, UEFA tarafından Avrupa Ligi’nde ‘Haftanın Futbolcusu’ seçildi. Gökhan yüzde 53 oy aldı.

AMK Gazetesi