Mario Gomez'den transfer teşekkürü

Mario Gomez'den transfer teşekkürü

Beşiktaş'ta eski günlerine dönen ve Almanya Milli Takımı'na yeniden seçilen Gomez, transferini gerçekleştiren Erdal Torunoğulları'na teşekkür etti.

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez tam anlamıyla kendisine yeni oyuncak alınmış bir çocuk gibi mutlu... Löw'ün kendisini Alman Milli Takımı'na aldığı haberi geldiğinden beri yerinde duramayan Gomez, ilk olarak Şenol Güneş'i arayarak kendisine teşekkür etti. Daha sonra yönetici Erdal Torunoğulları'nı arayan Gomez'in, "Süper Lig benim için Katar veya Çin Ligi gibiydi. Para kazanılacak ama futbol oynanmayan bir yerdi. Ama geldiğimde gördüğüm, İtalya Ligi'nden güçlü bir lig ve İtalya'da teknik direktörlük dersi verecek bir hocamız olduğu. Hayatımın en doğru kararlarından birisini vermeme yardım ettiğin için teşekkür ederim" dediği öğrenildi.

Podolski gölgede kaldı 

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Daum da, Alman Milli Takımı'na tekrar davet edilen Mario Gomez'e övgüler yağdırdı. Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine konuşan Daum, "Mario Gomez Beşiktaş'ta çılgınlar gibi gol atıyor ve bu sayede de şu anda İstanbul'un parlayan yıldızı oldu. Hatta bu yüzden Podolski bile gölgede kaldı" yorumunu yaptı.

Fotomaç