Markovic, Liverpool'un transferine engel oldu

Markovic, Liverpool'un transferine engel oldu

Liverpool'un kadrosuna katmak üzere olduğu Marko Grujic transferinde çıkan pürüzün nedeni belli oldu.

Kızılyıldız ile Liverpool'un el sıkışmasına karşın resmiyet kazanamayan Grujic transferinin bloke olmasında, Fenerbahçeli Lazar Markovic'in de payı olduğu ortaya çıktı.

Liverpool'un kadrosuna katmak üzere olduğu Marko Grujic transferinde çıkan pürüzün nedeni belli oldu. Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Liverpool Sırp kulübüyle anlaştı.
 
Geleceğin yıldızları arasında gösterilen futbolcu için iki kulüp 7 milyon euroluk bonservis ücretinde el sıkıştı. Belçika'nın Anderlecht ve Alman Stuttgart'ın da resme teklif yaptıkları genç yetenek de İngiliz ekibine gitmeye karar verdi.
 
Ancak transferde beklenmedik bir pürüz çıktı ve oyuncunun babası bu transfere zorluk çıkardı. Goran Grujic'in transfere neden engel olmaya çalıştığı da ortaya çıktı. konuyla ilgili açıklamalarda buluenan Goran, Ada'ya daha önce transfer olan ancak forma şansı bulmakta zorlanan isimleri örnek gösterdi.

'Oğlumu mahvetmelerine izin vermeyeceğim'
 
Oğlu gibi büyük bir yetenek olarak gösterilen bir diğer Sırp futbolcu Lazar Markovic'in şu an Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giydiğine dikkat çeken Marko Grujic'in babası, "Genç oyuncularımızın hiçbiri Premier Lig'de tutunamadı. Lazar Markovic, Danilo Pantic, Milos Veljkovic. Bu listeyi daha da uzatabilirim. Hiçbirisi kendilerini kanıtlamak için gerekli fırsatı bulamadı. Oğlumu da mahvetmelerine izin vermeyeceğim" dedi.

Milliyet