Pereira'dan Markovic'e: Sana 'Kal' derim

Pereira'dan Markovic'e: Sana 'Kal' derim

Portekizli hocanın, Markovic'le özel bir görüşme yaparak Fenerbahçe'de kalmasını istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Markovic'e Liverpool'a dönmeyip F.Bahçe'de kalmasını tavsiye ederken "Premier Lig'de kaybolursun. Burada senin için daha büyük bir gelecek var" dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Liverpool'dan 1 yıllığına kiraladığı Lazar Markovic, her hafta üzerine koya koya gitti. Sırp yıldız, Sivas maçında da sahanın en iyi isimlerinden biri olurken, Pereira'nın hayranlığını kazanmayı başardı. Portekizli hocanın, daha çok forma şansı vermeye başladığı Markovic'le özel bir görüşme yaparak Fenerbahçe'de kalmasını istediği ortaya çıktı.
 
Pereira, Liverpool'a dönmesi halinde Premier Lig'de kaybolup gideceğini Markovic'e aktarırken, "Kariyerinde atacağın adımlara çok dikkat etmelisin. Liverpool büyük bir takım ve oranın bir parçası olmak harika bir şey. Ancak unutma ki Fenerbahçe'de seni daha büyük bir gelecek bekliyor. Seneye büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bunu aklından çıkarma" dedi. Tecrübeli hocanın, Markovic'in bonservisinin alınması için ise yönetime rapor sunduğu belirtildi.
 
Fotomaç