Samet Aybaba kötü haberi açıkladı

Samet Aybaba kötü haberi açıkladı

Samet Aybaba, Kıvanç Karakaş'ın Gaziantepspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kıvanç Karakaş'ın Gaziantepspor karşısında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 7 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda yapacakları Gaziantepspor maçını kazanarak bugüne kadar verdikleri emeğin karşılığını almak istediklerini söyledi.

Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının şimdiye kadar oynadıkların en iyi müsabakalardan birisi olduğunu belirterek, muhteşem taraftarın önünde istekli ve coşkulu bir futbol ortaya koyduklarını kaydetti.

Takımın başına geldiğinden beri her maçın adeta final havasında geçtiğini ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:
 
"Şimdi önümüzde ciddi bir Gaziantepspor karşılaşması var. Gaziantepspor maçını kazanıp, bugünü kadar verdiğimiz emeğin karşılığını almak istiyoruz. Rakip takımın başına yeni teknik direktörün gelmesi bizim için fark etmez. Onlar da takım motive olsun diye böyle bir hamle yaptı. Sahaya çıkıp, oynayarak kazanmaya çalışacağız."
 
Aybaba, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kıvanç Karakaş'ın Gaziantepspor karşısında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.