Talisca Türkiye'ye dönüyor, evi bile tutuldu!

Talisca Türkiye'ye dönüyor, evi bile tutuldu!
Güncelleme:

Beşiktaş taraftarının gece gündüz yönetime transfer edilmesi için baskı yaptığı Talisca için Siyah-Beyazlı ekibin ezeli rakibi devreye girdi. Talisca'ya yeniden Süper Lig'te forma giymesi için transfer çalışmaları sürerken, yıldız isim için İstanbul'da bir ev bile tutulduğu iddia edildi.

Talisca transferinde yüksek maliyeti nedeniyle masadan kalkan Beşiktaş, başka isimler üstünde çalışmalara başlamıştı. Taraftarların çok istediği isimlerin başında gelen Talisca'nın transfer edilmemesi Beşiktaş yönetimine eleştiri yapılmasına yol açmıştı.

Şampiyonlar Ligi play-off maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray, gruplara kalmak için büyük bir avantajı cebine koymuştu. Şampiyonlar Ligi için kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılılar Talisca ile her konuda anlaşma sağladı.

Talisca'yı ikna edebilmek için İstanbul'dan ev tutan Galatasaray yetkilileri, Brezilyalı oyuncuyla maaş konusunda da anlaşma sağladı. Yıllık 8 milyon euro öneren sarı-kırmızılılar, Al Nassr takımına da bonservis ücreti olarak 12 milyon euro ödeyecek.