Yasin'in bileti kesildi !

Yasin'in bileti kesildi !

Yasin'in, Orhan Atik'in üzerine yürümesi bardağı taşıran hamle oldu.

Bu sezonki performansı, takım içinde bölünme yaratması, sahada pas vereceği isimleri seçmesi ve menajeri aracılığı ile zam istemesi de tepki çeken Yasin Öztekin’in, Orhan Atik’in üzerine yürümesi bardağı taşırdı.

Geçen sezon kazanılan 3 kupada önemli pay sahibi olan Yasin Öztekin’e bu sezon bir haller oldu. Sahada her yaptığı ile taraftarların tepkisini çeken Yasin Öztekin’in sarı-kırmızılı serüveni bitiyor. Bu sezon beklentilerin oldukça altında bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, takım içerisinde de yaşanan bölünmelerde önemli bir pay sahibi oldu.

Özellikle Bursaspor maçında iyice gün yüzüne çıkan bencilliği ve Podolski’ye pas atmaması ile hedef tahtasına oturtulan Yasin, sezon boyunca menajeri aracılığı ile de zam istedi. Tüm bu hareketleri ile antipati toplayan milli oyuncunun Beşiktaş derbisinde oyundan alındıktan sonra hocası Orhan Atik’in üzerine yürümesi ve elini itmesi yönetimin sabrını taşındı. Yasin ile yeni sezonda yolların ayrılması bekleniyor.

DONK DA GÖNDERİLECEK

Beşiktaş derbisinde sahada kaldığı kısa sürede takımının gol yemesine neden olan Ryan Donk ile yollar kesin olarak ayrılıyor. Sarı-kırmızılı taraftarların yenilen golden sonra top ayağına her geldiğinde ıslık yağmuruna tuttuğu Hollandalı futbolcu için Çin ekipleri ve Kasımpaşa devrede.

AMK Gazetesi