Yeni sezon açılıyor !

Yeni sezon açılıyor !

Fenerbahçe Süper Lig'in açılış maçında Eskişehirspor'u konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe ve Eskişehirspor Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Hava sıcaklıkları nedeniyle saat 22:00'de oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

CANER VE GÖKHAN YOK

Fenerbahçe'de sezon açılışı öncesinde Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürüyor. Caner Erkin de kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Son iki antrenmanın tamamında takımla çalışan Robin van Persie'nin ise kadroda yer alması bekleniyor. Ancak henüz fizik olarak istenen seviyeye gelmeyen Hollandalı golcünün maça kulübede başlama ihtimali yüksek görünüyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DA 5 KİŞİ YOK

Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen kaleci Boffin ile futbolcular Aytaç, Muarem, Engin ve dün Eskişehirspor'la sözleşme imzalayan Mongongu İstanbul'a götürülmedi.

Skibbe'nin son anda verdiği kararla Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçı kadrosunda kaleciler Ali ve Sinan'ın yanısıra Sezgin, Toko, Lawal, Anıl, Emre Güngör, Birol, Özgür, Alpaslan, Erkut, Causic, De Federico, Khalifa, Kaan, Emre Güral, Onur ve Gekas yer aldı.

Teknik Direktör Michael Skibbe'nin kadroya almadığı Boffin, Aytaç, Muarem, Engin ve Mongongu'nun Eskişehir'de kalarak tesislerde yardımcı antrenörler gözetiminde antrenman yapacakları belirtildi.

MUHTEMELER İLK 11’LER

FENERBAHÇE (4-4-2)

Volkan

Şener

Kjaer

Alves

Hasan Ali

Nani

Josef

M.Topal

Diego

Fernandao

Sow

ESKİŞEHİRSPOR (4-2-3-1)

Ali

Sezgin

Emre Güngör

Birol

Anıl

Causic

Alpaslan

Lawal

Onur

Özgür Çek

Emre Güral