''Grup lideri olacağız''

''Grup lideri olacağız''

Volkan Demirel, yıldız transferler ve taraftarın desteği ile bu sezon, hem ligde hem de Avrupa’da başarıya ulaşacaklarını söyledi.

Avrupa Ligi’ne 3 puanla başlamak istediklerini vurgulayan tecrübeli file bekçisi, Süper Lig’de de lider konumda olduklarını belirterek, “Avrupa Ligi’nde güçlü takımlarla eşleştik. Gurubu lider tamamlamak istiyoruz. Çünkü taraftarımız bu sezon çok arzulu ve takıma çok yakın bir duruş sergiliyor. Biz de onlara kupalar hediye etmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Molde’yi fazla tanımıyoruz, fakat fizik gücü yüksek dirençli bir takım olduklarını biliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Alper Potuk’a gün doğdu

Orta sahada Diego’nun ardından Josef’in de sakatlanması, Mehmet Topal’ın ise savunmada oynayacak olması nedeniyle Alper Potuk’a forma fırsatı doğdu. Bu sezon kendini gösterme şansı elde edemeyen 24 yaşındaki futbolcu, Molde önünde büyük olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkacak. Alper yaptığı açıklamada, “Eğer forma giyersem, hocamın güvenini boşa çıkarmayacağım. Tek amacım düzenli olarak 11’de oynamak” diye konuştu.

Gökhan oynarsa ‘50’ diyecek

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Shakhtar Donetsk ile oynanan maçtan önce sakatlanmıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon henüz resmi bir karşılaşmada forma giyemedi. Geçtiğimiz haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayan Gökhan’ın bu akşam maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Yıldız oyuncu eğer bu akşam Molde karşısında forma giyerse, Avrupa Kupaları’nda 50. kez sahaya çıkmış olacak.

Maç öncesi bilgiler...

Sarı-Lacivertliler tarihlerinde ilk kez bir Norveç takımı karşısına çıkacak. Aynı şekilde Molde de ilk defa bir Türk takımına rakip oluyor. Ayrıca her iki takım da Avrupa Ligi’ne, Şampiyonlar Ligi’nden elenerek geldi. Fenerbahçe, UEFA Kupası ve Avrupa Ligi’nde daha önce katıldığı 3 grup aşamasından da üst tura adını yazdırdı. Molde ise 2012-13 sezonunda grup aşamasına kalsa da üst turu görememişti.