Fenerbahçe'de Diego müjdesi !

Fenerbahçe'de Diego müjdesi !

Lokomotiv Moskova maçında gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düşen Diego'nun cezası sona erdi.

Diego'nun, L.Moskova maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle aldığı 3 maç ceza sona erdi.

Son haftalarda artan performansı ile dikkat çeken ancak cezalı olduğu için dünkü maçta forma giyemeyen Diego Ribas, cezasını tamamladı. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki Celtic maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Brezilyalı yıldız, Lokomotiv Moskova ile oynanan her iki maçta da görev yapamamıştı. Diego, 17 Mart’taki rövanşta forma giyebilecek.

“BU BİR TAKIM OYUNU”

Diego’nun yokluğunda dün orta alanda görev yapan Ozan Tufan, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Braga karşısında güzel bir takım oyunu ortaya koyup avantaj yakaladıklarını dile getiren genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zor bir maçtı. 82. dakikaya kadar golü bulamadık. Yorulduk, performansımız tükendi. Ancak avantaj yakaladık. Portekiz’de ülkemizi en iyi şekilde temsil edip turu geçeceğimize inanıyorum.”

ŞENER: “AVANTAJ BİZDE”

Gökhan Gönül’ün sakatlığında formayı kapan ve ligdeki Akhisar maçının yıldızı olan Şener Özbayraklı, Braga karşısında avantajlı bir skor elde ettiklerini söyledi. Rövanşın oldukça zor geçeceğini belirten başarılı oyuncu, “Son bölümlerde bir gol bulduk ve avantajlı bir skor aldık. İnşallah ikinci maçta da iyi bir sonuç alır ve turu geçeriz” dedi.

Takımdaki forma rekabetine de değinen Şener, “Kendimi sürekli hazır tutmaya çalışıyorum ve bu aralar iyi durumdayım. Gökhan ağabeyin takıma katkısı çok fazla, ben de oynadığım zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.