Grasshoppers maçı öncesi çifte müjde

Grasshoppers maçı öncesi çifte müjde

Grasshoppers’la oynanacak kritik play-off maçına ideal 11’iyle çıkmak isteyen Fenerbahçe'de sakat yıldızlarından müjdeli haberler geldi.

Monaco hezimetiyle rotayı yine Şampiyonlar Ligi’nden UEFA Avrupa Ligi’ne çevirmek zorunda kalan Fenerbahçe’de bozulan moralleri bir nebze de olsa yerine getirecek gelişmeler yaşanıyor. 

Grasshoppers’la oynanacak kritik play-off maçına ideal 11’iyle çıkmak isteyen sarı-lacivertlilere sakat yıldızlarından müjdeli haberler geldi. 

ADI müzmin sakata çıkan Robin van Persie sezon başından beri 18. kez salonda çalışırken, golcü yıldızın en geç yarın takımla birlikte idman yapacağı öğrenildi. Saha dışında yaptığı egzersizlerle kuvvetlenen Hollandalı’nın 3-4 günlük sıkı takım antrenmanlarıyla gelecek hafta çarşamba günü 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SON KARARI KJAER VERECEK

Vatan'ın haberine göre; deplasmandaki Monaco karşılaşmasında ağrılarına rağmen risk alan ve yeniden sakatlanan Simon Kjaer’in durumu ise RvP’ye oranla daha kritik. 

Şayet o karşılaşmada oynamasaydı dizindeki sorunu tamamen atlatacağı belirtilen Danimarkalı kendisini zorlayınca tedavi sürecini de uzattı.

Vatan