Real Madrid, Mbappe için harekete geçti

Real Madrid, Mbappe için harekete geçti
Güncelleme:

Monaco'nun 18 yaşındaki süper yeteneği Kylian Mbappe için Real Madrid'in tekrar devreye girdiği öne sürüldü.

Real Madrid'in, Monaco'nun süper yeteneği Kylian Mbappe'nin transferi için Zidane, Cristiano Ronaldo ve Florentino Perez ile üçlü atağa geçtiği belirtildi.

Madrid merkezli spor gazetesi AS'ta yer alan haberde; Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın Kylian Mbappe'ye duyduğu hayranlığı saklamadığı ve 3 yıldır transfer etmek istediğini medyaya açıklaması üzerine iddialar tekrar alevlendi. Zidane'ın Mbappe ile birebir temasa geçtiği ve Real Madrid'de onun için özel bir kariyer planı belirledikleri ifade edildi.

Real Madrid'in Kylian Mbappe konusunda Cristiano Ronaldo'yu da devreye sokacağı, zira Mbappe'nin küçüklüğünden bu yana Cristiano Ronaldo hayranı olduğu ve odasının duvarlarını Portekizli süperstarın dergilerden kesilmiş fotoğraflarıyla doldurduğu notu düşüldü.

Kylian Mbappe'nin menajerliğini Jorge Mendes'in yürüttüğü, Florentine Perez'in Portekizli süper-menajer ile direkt iletişime geçip, Fransız genci mutlaka ama mutlaka kadrolarında görmek istediğini ve para konusunda da bonkör davranacakları mesajını verdiği belirtildi.

Chelsea, Manchester United, Arsenal gibi devlerin takip ettiği Mbappe, seon 11 maçında 11 gol atarak manşetlere çıkmıştı.

Etiketler Real Madrid Mbappe