En Çok Karşılaşılan 2 Instagram Sorunu ve Çözümü

En Çok Karşılaşılan 2 Instagram Sorunu ve Çözümü
Güncelleme:

Instagram’da Emoji Göremiyorum Hatası söz konusu olduğunda genelde uygulamaları kaldırıp yeniden yüklemek çözüm olur.

Instagram’da Emoji Göremiyorum Hatası 

Instagramda Emoji Göremiyorum Hatası söz konusu olduğunda genelde uygulamaları kaldırıp yeniden yüklemek çözüm olur.

 Instagram’da emoji göremiyorum hatası genelde birçok yazılım değişiminden kaynaklanır. En sevdiğiniz sosyal ağ olduğu için Instagram’ı sık sık kullanıyorsunuz. Ama güncellemeler nedeniyle zaman zaman zorluklar da yaşayabilirsiniz. Bazen gönderilere, biyografilere, hikayelere ve diğer içeriklere emojiler eklenmesi gibi bariz ve banal görünen özelliklerin arkasında bile güncellemeler yatabilir.

 Instagram ile uyumlu bilgisayar, akıllı telefon ve tablet ile bu tür sorunları giderebilirsiniz. Modern Android veya iOS mobil cihazlar, varsayılan klavyede zaten yerleşik olarak bulunan bir emoji koleksiyonuyla birlikte geldiğinden, Instagram'a ifade eklemek basit bir iştir.

 Instagram uygulaması, Android ve iOS akıllı telefonlar ve tabletler tarafından tamamen aynı şekilde kullanılabilir.

En Çok Karşılaşılan 2 Instagram Sorunu ve Çözümü - Resim : 1

Instagram’a Emoji Eklemek

 iPhone kullanıyorsanız emoji klavyesi devre dışı bırakılmış olabilir. Etkinleştirmek için iOS ayarlarına gidin. Ardından  Genel> Klavye> Klavyeler'e gidin ve Emoji klavyesi  listede yoksa, Yeni ekle düğmesine basarak ekleyin ilk  klavye ve ardından açılan ekrandaki Emoji öğesine tıklayın.

 Instagram biyografisine ifadeler koymak için de Instagram'ın alt çubuğunda yer alan küçük adam sembolünün olduğu butona dokunun. Biyografi öğesinin yanında görebileceğiniz metin alanına dokunun; 150 karaktere kadar yazma ve emoji ekleme seçeneğine sahipsiniz.

 Ardından biyografinizin metnini yazın ve ardından, bir Android mobil cihaz kullanıyorsanız emoji menüsünü görüntülemek için gülen yüz sembollü düğmeye basın; eklemek için parmağınızı üzerlerine basın.

 

iOS mobil cihazlarda ise küre sembollü butona dokunulduğunda emoji menüsü açılır. Ayrıca bu durumda biyografiye üzerine basarak bir emoji ekleyebilirsiniz. Değişikliklerin sonunda √ işaretiyle (Android'de) veya Finish (iOS'ta) kelimesiyle düğmeye basarak yapılan değişiklikleri onaylayın . Gotakipci.com üzerinden bu tür sorunlarınızın cevaplarını en kısa sürede çözebilirsiniz.

Yorumlara Emojiler Eklemek

 Amacınız Instagram'a emojiler koymak ise, platformda yayınladığınız fotoğrafların başlığına bunları ekleme olasılığıyla ilgileniyorsunuzdur.

 Niyetiniz buysa, Android ve iOS için Instagram uygulamasından yararlanabilirsiniz. Resim ve video yayınlama aracına ana ekrandan istediğiniz zaman erişilebilir. Ardından [+] sembollü düğmeye basın ve ardından cihazınızın multimedya galerisinden Instagram'a aktarmak istediğiniz fotoğrafı üzerine dokunarak seçin. Ardından devam etmek için Sonraki düğmesine arka arkaya iki kez basın.

 Burada metin alanını kullanarak, muhtemelen emoji ekleyerek fotoğrafa eşlik eden bir metin yazabilirsiniz. Bunlara ek olarak instagram üzerinden takipçi, beğeni satın almak isterseniz tıklayabilirsiniz.

En Çok Karşılaşılan 2 Instagram Sorunu ve Çözümü - Resim : 2

Instagram Mesaj Gitmiyor Sorunu ve Çözümü 

 Instagram mesaj gitmiyor sorunu ve çözümü için birçok uygulamanın başarıyla güncellenmiş olması önemlidir.

 Instagram mesaj gitmiyor sorunu çözümü için birçok alternatif vardır. Instagram ile ilgili sorunlar son derece nadirdir, ancak ortaya çıktıklarına göre, Instagram Direct'in neden çalışmadığını anlayalım! Olası sorunları ve çözümlerini listeleyeceğiz.

 Yaygın Hatalar veya Sistem Hataları

 Bir kaynak üzerindeki yük ne kadar büyük olursa, normal çalışmasını sürdürmenin o kadar zor olduğunu unutmayın. Güncellemeler ve yenilikler, sistemin hataları ve aksaklıkları göstermeye başlaması nedeniyle genellikle Instagram'da görünür. Belki de bu, Instagram'ın doğrudan çalışmamasının nedeni, daha önce her şey yolundaysa bu olabilir.

 Bir süre bekleyin ve sorun kendiliğinden çözülmezse Instagram destek servisi ile iletişime geçin. Bunu nasıl yapacağınızı daha sonra öğreneceksiniz. Örneğin, iki hesap kullanılarak hatalar tetiklenebilir. Bazen bu nedenle doğrudan çalışmayabilir: Mesajlar farklı hesaplara gelebilir ve kaybolabilir.

 Yeni mesajlar aldığımız sırada uygulamayı kullanmadığımız için genellikle bildirim almayız. Bu durumda, manuel olarak kontrol etmeniz gerekecektir. Sorun bu değilse, desteğe başvurun.

En Çok Karşılaşılan 2 Instagram Sorunu ve Çözümü - Resim : 3

Sınırları Aşmak

 Çok sık olarak, aktif Instagram kullanıcıları, mesajların yayınlanması sırasında herhangi bir ek bildirim olmadan hataların ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Bu, kural olarak, ister günlük ister idare tarafından belirlenen saatlik bir standart olsun, gönderilen mektup sayısındaki sınırların aşılması nedeniyle olur.

 Ne yazık ki, mesajların tam sayısını belirlemek zordur, çünkü sınırlar farklı durumlarda büyük ölçüde değişir, ancak aynı zamanda durum, kısıtlamaların güncellenmesinden bir gün sonra kesinlikle stabilize olmalıdır. İstenmeyen e-posta ile ilgili olası şikayetler ve ayrıca sürekli olarak çok sık mektup gönderilmesi nedeniyle, izin verilen mesaj sayısında birkaç dakika içinde bire kadar uzun bir azalmanın mümkün olduğu akılda tutulmalıdır.

 Destek ile Nasıl İletişim Kurulur?

 Doğrudan Instagram uzun süredir çalışmıyorsa ve ne yapacağınızdan emin değilseniz, desteğe başvurmanız en iyisidir. Bunu nasıl yapacağınızı aşağıda öğreneceksiniz.

 Instagram desteğinin aranamayacağını bilmek önemlidir, sorunu bildirmek için diğer sosyal ağlar aracılığıyla onlarla iletişime geçebilir veya yardım merkezini kullanabilirsiniz. Instagram yardım merkezi adresi help.instagram.com'dur. Instagram'da bir mesajın kaybolduğunu bildirmek için, "Giriş ve Sorun Giderme" bölümünü seçin ve içindeki - "Bir şey çalışmıyor". Bize sorununuzu anlatın ve nasıl çözüleceğine dair önerileri bekleyin.

 

Etiketler advertorial