Huawei Mate 10 Pro’nun yeni görseli sızdı

Huawei Mate 10 Pro’nun yeni görseli sızdı
Güncelleme:

Bir süre önce Apple’ın yapay zekası ile dalga geçen Çin’li Huawei'nin gerçek anlamda akıllı zekaya sahip bir telefonu Mate 10 Pro'nın yeni görseli internete sızdı.

Apple ile devamlı uğraşan hatta bir süre önce Apple’ın yapay Zekası ile dalga geçen Çin’li Huawei yapay zeka konusunda oldukça iddialı gözüküyor.

Huawei’nin yeni amiral gemisi modelini 16 Ekim‘de sunması bekleniyor. Yapay zeka konusunda oldukça iddialı olan marka’nın gerçek anlamda akıllı zekaya sahip bir telefonu Mate 10 modelini kendine ait olan formunda ortaya koyacağına söz vermişti.

Ünlü fısıltı habercisi olan ve bir çok habere de kaynaklık yapan Evan Blass Mate 10 Pro’nun yeni resmini temin ederek; Twitter hesabından paylaştı. Evan Blass’ın paylaştığı resimde telefonda üçlü kamera yer aldığı ve firmanın yapay zeka çalışmaları dikkat çekiyor.

Evan Blass daha önce yaptığı açıklamada Huawei’nin Mate 10’serisi için üç model çıkaracağını duyurmuştu. Bu modeller standart bir versiyon, Mate 10 Pro modeli ve Mate 10 Lite modellerinden oluşuyor. Yeni yayınladığı bu paylaşım ile VentureBeat’te Pro modeliyle ilgili daha önce yaptığı paylaşımın doğruluğunu ortaya koyuyor.

Üç adet kamerayla birlikte gelecek olan Mate 10 18:9 görüntü oranına sahip uçtan uca ekran tasarımı olan bir sahip model olarak karşımıza çıkacak. Arka yüzde 12 ve 20MP’lik dual kamera kullanılan yeni amiral gemisinin, ön yüzde ise 8MP’lik bir kamera bulunuyor.

Geçtiğimiz çuma günü “akıllı bir makine” olduğunu iddia ettiği Mate serisinin Pro versiyonu ile Lite versiyon arasında diğer bazı ufak tefek farklılıklar da bulunuyor. Pro modeli koyu mavi, siyah ve kahverengi tonlarında çıkacak olmakla birlikte telefonun üst bölümünde daha geniş ve parlak bir şerit yer alıyor.

 

Seçiniz...