Konyaaltı'nda ''Bebek Günleri'' başlıyor

Konyaaltı'nda ''Bebek Günleri'' başlıyor
Güncelleme:

Türkiye’nin ilk Bebek Parkı’nı açan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de bebeklere ve ailelerine özel “Bebek Günleri” düzenliyor. Emekleme yarışmasından babaların bez bağlama yarışmasına, bebek yogasından söyleşi ve eğlenceli oyunlara kadar çeşitli etkinliklerin yer alacağı ''Bebek Günleri'' 2-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin ilk Bebek Parkı’nı açarak bebeklerin ve ailelerinin keyifli ve verimli vakit geçirmelerini sağlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında “Bebek Günleri” düzenliyor. Konyaaltı’nda Bebek Parkı’nda 2 Mayıs Perşembe günü (yarın) başlayacak Bebek Günleri’nde emekleme yarışmasından babaların bez bağlama yarışmasına, bebek yogasından söyleşi ve eğlenceli oyunlara kadar çeşitli etkinlikler yer alacak. 

BEBEKLER YOGA YAPACAK

2 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Eğlenceli Masa Oyunları ile başlayacak olan Bebek Günleri’nde saat 11.00’de Çocuk ve Genç Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri tarafından “Yeterince İyi Ebeveyn Olmak” konulu söyleşi gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında saat 12.00’de yoga eğitmeni Dilek Gümüş Gökay eşliğinde bebeklere yoga yaptırılacak. Gün boyu sürecek etkinliklerde bebekler aileleriyle birlikte sanat atölyesi, yüz boyama atölyesi, duygusal oyun atölyesi, orff ve ritm atölyesi ve mini diskoda keyifli vakit geçirecekler. 3 gün boyunca sürecek Bebek Günleri’nde 3 Mayıs Cuma günü 11.00’de bebeklere ve ebeveynlerine spor eğitmeni eşliğinde jimnastik yaptırılacak. Etkinlikler kapsamında saat 16.00’da ise Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Ali Satılmış ve Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol tarafından “Doğum Sonrası Anne Sağlığı ve Sağlıklı Çocuk Gelişimi” konulu söyleşi gerçekleştirilecek. 

BEBEKLER EMEKLEYECEK, BABALARI BEZ BAĞLAYACAK 

Bebek Günleri’nin son günü heyecanlı yarışmalara sahne olacak. 4 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de Bebek Emekleme Yarışması ile Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması yapılacak. Renkli görüntülere sahip olacak yarışmalarda bebekler start çizgisine ulaşmak için kıyasıya mücadele ederken, en hızlı bebek bezi bağlayan baba ise günün kazananı olacak. Etkinlikler kapsamında ayrıca gün boyunca gerçekleştirilecek olan tuz seramiği hazırlama, yüz boyama etkinliği, sanatsal kolaj atölyesi, yaratıcı fikir atölyesi ve mini diskoda bebekler ve aileleri gönüllerince eğlenecekler.