Şampiyonada Muratpaşa’yı temsil edecekler

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlAntalya’da 2’ncilik elde ederek Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Muratpaşa Belediyespor’un U-18 Basketbol Takımı oyuncuları, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Muratpaşa Belediyespor basketbol dalında başarılarını sürdürüyor. Antalya’da U-18 yerel ligler bu yıl 8 takım ile oynandı. Ligde ikincilik elde eden Muratpaşa Belediyespor, 4 Mart’ta Türkiye Basketbol Federasyonu’nun belirleyeceği bir ilde Bölge Şampiyonasına katılacak. Başarı elde etmeleri halinde ise Muratpaşa’yı Anadolu Şampiyonası’nda temsil edecekler.
ERDEM TÜRETKEN’İN BAŞANTRENÖRLÜĞÜNDE
Muratpaşa Belediyespor, başantrenör olarak 2020’den bu yana eski milli basketbolcu Erdem Türetken’le çalışıyor. Başantrenör Türetken, basketbolda profesyonel kariyerine Darüşşafaka’yla başladı. Sayısız kez Üniversite ve B Milli Takım formalarını giyen Türetken, Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş, Galatasaray, Aliağa, PETKİM gibi takımların formasıyla mücadele etti.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol