Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün Restorasyonu Başlıyor

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlBozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, KİT Komisyon Başkanı ve Bilecik AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte Ankara'da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem’i ziyaret etti.
- Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, KİT Komisyon Başkanı ve Bilecik AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte Ankara'da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem’i ziyaret etti.
Bakıcı, Arıcı'ya Bozüyük’ün kültür ve turizm varlıkları hakkında bilgi verdi. Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün restorasyonu konusunun görüşüldüğü ziyarette, Bakan Yardımcısı Arıcı, restorasyon çalışmalarının en kısa sürede başlayacağının müjdesini verdi.
Bakıcı ve Poyraz Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem’i de ziyaret etti. Ziyarette Bozüyük ilçe merkezinde bulunan hal bölgesine Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaklığıyla yapılması planlanan proje hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol