Damadın eski eşi düğünü bastı; geline dışkı fırlattı

Damadın eski eşi düğünü bastı; geline dışkı fırlattı
Güncelleme:

Bolivya'da bir kadın, eski eşinin düğün törenini birbirine kattı. Eski eş, damadın ve müstakbel karısının üzerine bir kova dolusu dışkı fırlattı.

Bolivya'da bir düğün, damadın eski eşinin intikam planı nedeniyle berbat oldu. İsmi açıklanmayan damadın eski eşi düğüne dışkı ve yağ dolu bir kovayla geldi ve çifti tebrik etmek istediği sırada kovayı attı.

Yerel basında çıkan haberlere göre kadının, damadın başka biriyle evlenmesine sinirlenerek kıskançlık krizine girdiği belirtildi. Gelin ve damat ise üzerlerine bulanan dışkıyı temizlemek için düğünü terk etmek zorunda kaldı.

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken anlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Ne kadar zarar görmüş ya da aldatılmış hissederseniz hissedin, asla intikam almayın. Bırakın yeni ortağıyla mutlu olsun" yorumunu yaptı.

Bir başkası sosyal medya kullanıcısı ise, "Gelin için ne kadar yazık, bu rahatsız anı her zaman aklında tutacak" yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu olayın kesinlikle şikayet edilmesi gerekiyor" dedi.