Huzurevinde tecavüz dehşeti! Gizli kamera sapık bakıcıyı ele verdi

Huzurevinde tecavüz dehşeti! Gizli kamera sapık bakıcıyı ele verdi
Güncelleme:

İngiltere'de huzurevinde kalan annelerinin odasına gizli kamera yerleştirilen aile üyeleri, bakıcının kadına tecavüz ettiğini görünce hemen polisi aradı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'nin Blackpool şehrindeki bakımevinde yaşananlar, duyanların tüylerini ürpertti. Ailesi tarafından bakımevine yerleştirilen 90'lı yaşlarında kadın, evine ziyarete gitmesinin ardından yeniden bakımevine dönmek istemedi. Kadın, bakımevinde şiddete uğradığını söyledi.

GİZLİ KAMERA KOYDULAR
Kadının iddialarının doğru olup olmadığını öğrenmek isteyen aile üyeleri, bakımevindeki odaya gizli kamera yerleştirip beklemeye başladı. Ancak çok geçmeden korkunç gerçek ortaya çıktı.

TECAVÜZ EDERKEN YAKALANDI
Kadının bakıcısı Philip Carey isimli adam, bakımevindeki kadına şiddet uyguladıktan sonra tecavüz etmeye başladı. Bu anlara şahit olan aile üyeleri de hemen polisi aradı. Olay yerine baskın yapan ekipler Carey'i gözaltına aldı.

MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
"Ruhsal bozukluğu olan kişiye cinsel saldırı" suçundan hüküm giyen adam, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mağdur aile tarafından yapılan açıklamada ise "Onu daha rahat bir koşulda yaşatmak istiyorduk, yaşananlardan dolayı çok üzgünüz" açıklaması yapıldı.