Onlyfans hesabı ortaya çıkan polisin başı dertte!

Onlyfans hesabı ortaya çıkan polisin başı dertte!
Güncelleme:

ABD'nin Minnesota eyaletinde bir polis memurunun Onlyfans hesabı olduğu ortaya çıkınca soruşturma başlatıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde yer alan Minneapolis Polis Departmanı'nda, bir memurun OnlyFans adlı yetişkin içerikli abonelik platformunda hesap sahibi olduğu gerekçesiyle soruşturuluyor.

DURDURDUĞU SÜRÜCÜ POLİS MEMURU ÇIKTI
Memurun trafik çevirmesi sırasında durdurduğu sürücü, polis memurunun kimliğini öğrendi ve hesabına abone olduğunu belirtti.

Polis memurunun OnlyFans hesabında yetişkinlere yönelik içerik ürettiği ortaya çıktı. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından polis departmanı görev dışı istihdam politikalarına aykırı olduğunu açıkladı.

Minneapolis Polis Departmanı'nın politikalarına göre, memurlar "polislik göreviyle bağdaşmayan" bir işte çalışamazlar ve bu kapsamda "çıplak, yarı çıplak ya da üstsüz sergiler sunan yetişkinlere yönelik eğlence hizmeti veren kuruluşlar" da bulunuyor.

Minneapolis Belediye Başkanı Jacob Frey'in sözcüsü, belediye başkanının "bir ödeme duvarının arkasındaki çıplak resimler" gibi hususlarda bir sorununun olmadığını belirtti, ancak politika ihlali olup olmadığının amirleri tarafından belirleneceğini söyledi.

Minneapolis Polis Şefi Brian O'Hara da her türlü politika ihlal iddiasını ciddiye aldıklarını ve bir soruşturma başlattıklarını ifade etti.