Yine bir satanist vahşeti! Ailesini katledip paylaştı

Yine bir satanist vahşeti! Ailesini katledip paylaştı
Güncelleme:

Polonya'da şeytana taptığını söyleyen ve sosyal medyada kendisine "şeytanın oyuncak bebeği" lakabını takan bir kadın anne ve babasını korkunç bir şekilde öldürdü.

Polonya'da Ostroda kenti yakınlarında yaşayan Klaudia W. isimli genç bir kadın annesi ve babasını pala ile öldürdü. 

Sosyal medya paylaşımlarında şeytana taptığını söyleyen ve kendisine "Şeytan'ın oyuncak bebeği" lakabını takan genç kadın evde yaptığı katliamdan sonra gözaltına  alındı. 

Sosyal medyada, "Nefret büyüsü- Eski unutulmuş şeytani sesler" başlıklı bir video paylaşan ve, "Yalnızım ve her şeyim var. Dinleniyorum ve kimseye aldırmıyorum" ifadesini kullandı. 

 Genç kadını gözaltına alan polis amiri yardımcısı Michal Przybylek, "Kadın polis karakoluna gelerek teslim oldu. Polis memurları tarafından gözaltına alındı. Mücadele etmedi" dedi. 

Şeytana taptığını söyleyen ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kendisine "Şeytan'ın oyuncak bebeği" lakabını takan genç kadın ebeveynlerini katletti.

Polis genç kadının evine girince 57 yaşındaki babası Adam ve 49 yaşındaki annesi Dorota'nın kanlar içindeki cansız bedenini buldu. Klaudia'nın anne ve babasının cansız bedenini yakmaya çalıştığı fakat başaramadıktan sonra babasının otomobiliyle kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Yetkililer, aracı kullanmayı başaramayan kadının yürüyerek evden uzaklaştığını duyurdu.

Avukat ve savcılarla mantıklı bir diyalog kurmayan kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı ve gerçekten kopuk olduğu duyuruldu.

Yerel medyaya konuşan arkadaşları, Klaudia'nın derslerinin çok iyi olduğunu ve her zaman ilginin onun üzerinde olduğunu söyledi. Mankenlik ve oyunculuk yapmaya çalışan genç kadının sosyal medya üzerinden şöhreti kovaladığı da belirtildi.

Bir dönem Polonya'nın başkenti Varşova'da yaşayan Klaudia'nın daha sonra memleketine döndüğü ve tamamen değiştiği belirtildi. Arkadaşları, "Geri döndüğünde değişmişti. Cinselliği daha çok öne çıkarıyordu ve şeytana taptığını söylüyordu. Uyuşturucu alıyordu ve uyuşturucu kullananlarla birlikte olmaya başlamıştı" dedi.